Fler medhjälpare behövs

Vad gör vi i byggnadskommittén?

Byggnadskommittén har som uppdrag att bevara de byggnader som
hembygdsföreningen äger eller förvaltar. Vi har 8 st byggnader samt några uthus som vi underhåller. Arbetet består dels av en planeringsfas där vi löpande går igenom kommande underhåll och upprättar en åtgärdsinventering för kommande år.
Åtgärderna budgeteras och presenteras för styrelsen. De viktigaste punkterna beslutas för åtgärd och övriga punkter flyttas till kommande år.
Gruppen utför en hel del praktiska jobb själva som inköp av material, snickeri, målning. För större jobb tar vi in offerter och handlar upp. Vi administrerar sedan dessa jobb. Kommittén träffas ca var annan månad för upplägg av kommande arbeten. Där emellan träffas vi och renoverar. Våra möten förgylls alltid med kaffe och tilltugg. Vi är ett glatt gäng med olika kunskaper som kompletterar varandra. Vi skulle gärna se att några damer kom med i vårt gäng. Alla, både damer och herrar, som gillar renovering
är välkomna,
Ta kontakt med oss via hembygdsföreningens hemsida

Kommande evenemang
 1. Programkommittén

  18 mars 11:00 - 13:00
 2. Påskmarknad

  27 mars 11:00 - 13:00
 3. Fågelmorgon

  13 maj 04:45 - 08:00
 4. Grinneröds gravfält

  13 maj 10:00 - 12:00
Senaste nytt
Prenumerera
Gör som 143 andra prenumeranter och prenumerera på vårt nyhetsbrev! Det är helt gratis och du kan säga upp prenumerationen precis när du vill!
Vi hanterar din e-postadress 100 % säkert!
Gamla sidorna

Besök gärna vår tidigare hemsida!
Klicka HÄR!

Observera att mycket av den information som finns där fortfarande är relevant, men att tidsbestämda inlägg kan vara inaktuella.

Statistik:
 • 30Den här sidan:
 • 177955Läsningar totalt:
 • 0Besökare idag:
 • 0Besökare online nu:
Arkiv